VIISI NEUVOA ONNISTUNEESEEN TIETOJÄRJESTELMÄVALINTAAN

VIISI NEUVOA ONNISTUNEESEEN TIETOJÄRJESTELMÄVALINTAAN

Tietojärjestelmien valitseminen, käyttöönotto ja hallitseminen vievät usein turhan paljon aikaa ja rahaa. Nämä viisi asiaa kannattaa pitää mielessä tehokasta järjestelmää valittaessa.

1. TEE RAPORTOINNISTA HELPPOA JA TEHOKASTA

Useissa isoissa yrityksissä kamppaillaan samojen ongelmien parissa: raportointi ei ole johdonmukaista, niihin kopioidaan sisältöjä käsipelillä ja datan ajantasaisuudesta ei aina ole selvyyttä.

Me Greitcolla lähdemme siitä, että datan tulee olla luotettavaa ja helposti saatavilla. Lähes kaikki raportointijärjestelmät ovat raskaita ja kalliita – ja niistä saa harvoin ulos juuri sellaista raporttia, jonka haluaa. Datafarmer-tuotteemme on tämän vastakohta: se on hyvin kevyt, edullinen ottaa käyttöön ja raportit saa valmiina omiin Office-pohjiin. Raportin julkaiseminen on helppoa – Datafarmer kerää datan valituista lähteistä ja kokoaa sen ymmärrettävään raporttiin. Valmista saa nopeasti ja se soveltuu mainiosti myös nopeasti muuttuviin tarpeisiin.

“Datafarmer tekee datasta nopeasti näkyvää ja mahdollistaa datan hakemisen järjestelmistä, joista sitä ei tyypillisesti saa ulos,” Greitcon tuotejohtaja Mikko Aaltonen valottaa. Tuotteen ketteryys tekee käyttöönotosta erittäin tehokasta, ja sen voi ottaa oikeaan käyttöön käytännössä heti ostopäätöksen jälkeen. Tuote on käytössä useilla asiakkaillamme, esimerkiksi Accept Softwarella.

Lue lisää Datafarmerista ›

2. OTA HUOMIOON ASIAKKAIDEN MOBIILIKÄYTTÄYTYMINEN

Kuluttajien tottumukset sekä tavat vuorovaikuttaa yritysten kanssa ovat olleet murroksessa jo pitkään – pitkälti älypuhelinten ja muiden mobiililaitteiden yleistymisen myötä. Triapplo, jonka kanssa Greitco on juuri yhdistänyt voimansa, on uusi, moderni kanta-asiakkuusjärjestelmä. Sen tuore ajattelutapa ja -tuote yhdistettynä Greitcon vahvaan järjestelmäosaamiseen mahdollistaa täysin uudenlaisen ymmärryksen asiakkaasta – sekä uudet keinot huoltaa asiakassuhteita.

“Triapplo on todella innovatiivinen tuote, joka mahdollistaa uuden tavan luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita”, Greitcon toimitusjohtaja Juhana Revonta kertoo. “Hyvä esimerkki rohkeasti uuteen mukaan lähtevästä asiakkaasta on Suomen Jääkiekkoliitto, jolle olemme tekemässä Triapplon avulla Leijonat-fanisovellusta. Sovellus tulee markkinoille alkusyksystä 2016.”

3. HELPOTA PÄÄTÖKSENTEKOA – TEE AVAINMITTARIT NÄKYVIKSI

Muuttuvat tilanteet ja monimutkaiset projektit vaativat nopeaa päätöksentekoa. Silti isoissa kansainvälisissä yrityksissä usein kompastutaan yhteisten mittaristojen ja päätöksentekoa tukevien järjestelmien puutteeseen. Lisähaastetta luo tiimien hajaantuminen eri toimipisteisiin, eri aikavyöhykkeet sekä yhteisten työkalujen puute.

Microsoft halusi ratkoa tuotekehitystiimissään näitä ongelmia. Loimme heille tilannehuone-konseptin ja toteutuksen, jonka avulla eri toimipisteissä ja aikavyöhykkeissä toimivat tiimit pystyvät helposti jakamaan tietoa, seuraamaan yhteisiä mittaristoja sekä tehdä päätöksiä tehokkaasti. Molemmista projektissa mukana olevasta toimipisteestä löytyy yksi tila, jossa kosketusnäytöillä näytetään jatkuvasti päivittyviä projekteihin liittyviä raportteja ja mittaristoa. Näin koko tiimi näkee projektien tilan ja voi reagoida mittaristojen ilmaisemiin ongelmiin.

“Dashboard-näytöt tekevät datan ennenkaikkea näkyviksi kaikille,” Juhana kertoo, ja jatkaa: “Mahdolliset virheet löydetään heti ja päätöksiä voidaan tehdä nopeasti; näin säästetään kaikkien aikaa sekä rahaa.”

Tutustu Greitcon ratkaisuihin ›

4. ÄLÄ UNOHDA KÄYTTÄJÄTUKEA – VALITSE HELPOSTI INTEGROITAVA VAIHTOEHTO

Tiketti- ja help desk -järjestelmät ovat käyttäjätuen a ja o. Näissä kuitenkin suurin kompastuskivi on useiden eri järjestelmien yhteensovittaminen. Tämä voi olla yrityksille suurikin päänvaiva.

Gemini on maailman edistyksellisimpiin kuuluva, moderni help desk -järjestelmä, joka tekee tikettien hallinnoinnista yksinkertaista. “Gemini on rakennettu Microsoftin työkaluilla ja onkin oiva valinta Microsoftin tuotteita käyttävälle yritykselle, sillä sen integroiminen on todella vaivatonta”, Mikko kertoo.

Greitco edustaa Geminiä yksinoikeudella Pohjoismaissa. Tuote on käytössä useilla suurilla yrityksillä maailmanlaajuisesti – asiakkaihin lukeutuu mm. Dell, Disney sekä NASA.

5. ONNISTUNEEN PROJEKTIN TAUSTALTA LÖYTYY PIINKOVA JOUKKO OSAAJIA

Jokaisen Greitcon projektin taustalta löytyy asiansa osaava, intohimoinen ja asialleen omistautunut joukko piinkovia ammattilaisia. Siksi me voimme ratkaista ongelmia, jotka näyttävät mahdottomilta. Tiimi, jolla on osaamista ja näkemystä on onnistumisen kannalta ehdottoman tärkeää – ja siihen kannattaa satsata.

Me panostamme sekä tekniseen osaamiseen että johtamiseen. Esimerkiksi Greitcon COO Toni Ollikkalla on toistakymmentä vuotta kokemusta erilaisten muutoksen hallinta -projektien parissa, rakentaen onnistuneita IT-järjestelmiä useille kansainvälisille yrityksille. Microsoftin war room -konseptin takaa löytyy toinen lahjakkuus, Janne Lampela, joka vei monimutkaisen ja monia eri tiimejä osallistavan projektin onnistuneesti maaliin.

“Meidän kaverit osaavat toimia erilaisten kulttuurien, tahojen ja osaajien kanssa, keskittyen täysillä asiakkaan ongelman ratkaisemiseen. Se tekee heistä erityisiä ja saa aikaan tuloksia”, Juhana kiittää.

Tutustu osaajiimme ›

2018-11-27T14:44:26+00:00

GREITCO

OTA YHTEYTTÄ
MYYNTI:
myynti@18.203.105.32
ASIAKASPALVELU:
info@18.203.105.32
KÄYNTIOSOITTEET:
Annankatu 27 A 5 krs. 00100 Helsinki
Kauppakatu 3 A 4,3 krs. 33200 Tampere
POSTITUSOSOITE:
Greitco Oy, PL 125, 00121 HELSINKI
VERKKOLASKUT:
003725313169
OpusCapita Group Oy – Itella
(003710948874)
Y-TUNNUS:
FI22943114
Tavoitteenamme on tuottaa välitöntä lisäarvoa sinulle eri kokoisissa hankkeissasi.
Meille
ainoastaan onnistuminen on vaihtoehto.

Caset

Viimeaikaiset julkaisut