Loading...
RATKAISUT2018-12-10T10:09:08+00:00

RATKAISUMME

JAMA SOFTWARE • FIXING THE IMPOSSIBLE • GREIT DEPLOYMENT -KÄYTTÖÖNOTTOPALVELU • GREIT SOLUTION -RATKAISUT • BUSINESS STREAMLINER • DATAFARMER

JAMA SOFTWARE

Jama Software leads the field in product development software, offering requirements management, traceability, test management and maximum ease of use.

LUE LISÄÄ

FIXING THE IMPOSSIBLE

Lukuisat tekijät ja muuttujat saattavat saada käsillä olevan projektin tuntumaan mahdottomalta. Kun epäonnistuminen ei kuitenkaan ole vaihtoehto, paras menestyksen tae on Greitco.

LUE LISÄÄ

GREIT DEPLOYMENT -KÄYTTÖÖNOTTOPALVELU

Ostitko ratkaisun, jota ei kuitenkaan koskaan päästy ottamaan kunnolla käyttöön? Hukkuuko sen luvattu hyöty loputtomaan käyttöönottoprosessiin? Greitcolla on vuosien kokemus ratkaisujen käyttöönotosta nopeasti ja helposti niin, että niiden käyttöarvo maksimoidaan.

LUE LISÄÄ

GREIT SOLUTION -RATKAISUT

Riittääkö Excel-pyörittely ja yksittäisten käyttäjien omat ratkaisut, jotka eivät toimi muiden ratkaisujen kanssa? Greitco muuntaa yksittäiset, yhden käyttäjän ratkaisut nykyaikaisiksi sovelluksiksi ja toimintaa tehostaviksi palveluiksi.

BUSINESS STREAMLINER

YKSI TYÖKALU KOKO YRITYKSEN HALLINTAAN

Tuntikirjaus – Resurssienhallinta – Matka- ja kululaskut – Projektisalkun hallinta – Taloushallinto

LUE LISÄÄ

DATAFARMER

HALUAMASI TIEDOT, SIELTÄ MISTÄ HALUAT

Haluatko jättää yrityksestäsi pois aikaa vievät ja epäselvät, sähköposteilla viime tingassa tapahtuvat projekteista raportoinnit, mutta et tiedä miten? DataFarmerin avulla voidaan tuottaa selkeitä, helposti ymmärrettäviä raportteja automatisoidusti niin, että tiedot ovat aina ajan tasalla. Käytössä voi olla niin monta lähdejärjestelmää kuin on tarpeen.

SOVI TÄSTÄ PUOLEN TUNNIN ETÄTAPAAMINEN

Haluatko saavuttaa todellisia tuloksia nyt?

Täytä vain alla oleva lomake ILMAISEEN 30 minuutin etätapaamiseen GREITCON tiimin kanssa. Sinulla ei ole mitään menettävää ja saavutettavana menestys maailmassa parhaiden käytäntöjen ja ratkaisujen avulla.

GREITCO

OTA YHTEYTTÄ
MYYNTI:
myynti@18.203.105.32
ASIAKASPALVELU:
info@18.203.105.32
KÄYNTIOSOITTEET:
Annankatu 27 A 5 krs. 00100 Helsinki
Kauppakatu 3 A 4,3 krs. 33200 Tampere
POSTITUSOSOITE:
Greitco Oy, PL 125, 00121 HELSINKI
VERKKOLASKUT:
003725313169
OpusCapita Group Oy – Itella
(003710948874)
Y-TUNNUS:
FI22943114
Tavoitteenamme on tuottaa välitöntä lisäarvoa sinulle eri kokoisissa hankkeissasi.
Meille
ainoastaan onnistuminen on vaihtoehto.

Caset

Viimeaikaiset julkaisut