Jussi Salonojan luotsaama Triapplo yhdistyy It-yritys GREITCON kanssa

JUSSI SALONOJAN LUOTSAAMA TRIAPPLO YHDISTYY IT-YRITYS GREITCON KANSSA

Jussi Salonojan omistama Triapplo saa uuden operatiivisen kumppanin, kun suomalainen IT-yritys Greitco siirtyy yrityksen enemmistöomistajaksi. Uuden kumppanuuden myötä toteutettiin fanisovellus Suomen Leijonille.

Greitco osti 60 prosenttia Triapplon osakkeista ja otti sen toiminnoista operatiivisen vastuun, tuoden yritykselle lisää ohjelmointiosaajia sekä tukea. Salonoja on edelleen tiiviisti mukana yrityksen toiminnassa, erityisesti tulevien sovelluslanseerausten myötä. ”Olen suurella mielenkiinnolla mukana seuraamassa Greitcon uusia sovelluslanseerauksia. Ala on vahvassa nousussa ja on hienoa tehdä töitä maailmanluokan osaajien kanssa,” Salonoja kertoo.

”Triapplolla on todella innovatiivinen tuote, jolla on useita mielenkiintoisia sovelluksia,” Greitcon toimitusjohtaja Juhana Revonta sanoo. Greitco valitsee aktiivisesti portfolioonsa uudenlaisia, ketteriä tuotteita, joiden keskiössä on asiakkaan toimintojen nopeuttaminen ja tehostaminen. Triapplo tuo Greitcon tuoteportfolioon uudenlaisen B2C-tuotteen, jolla on mahdollisuuksia menestyä maailmalla.

”Greitco tuo lisää ohjelmointiosaamista ja käsipareja Triapplon tuotekehityksen tueksi. Lisäksi Triapplo hyötyy meidän olemassa olevasta verkostosta sekä myyntiosaamisesta. Tarkoituksena on saada palvelut entistäkin parempaan kuntoon ja maailmalle,” Greitcon tuotejohtaja Mikko Aaltonen kertoo.

UUSI EDISTYKSELLINEN FANISOVELLUS LEIJONILLE

Triapplon asiakkaisiin lukeutuu myös Suomen Jääkiekkoliitto, jolle kehitettiin uusi Leijonat-fanisovellus. Pian sovellus löytyy jokaisen Leijonafanin kännykästä.

Uusi fanisovellus valmistui syksyn World Cup –kisojen alla, ja se tarjoaa lätkäfaneille täysin uudenlaisen fanikokemuksen. Luvassa on jäsenyysetuja, pelaajatietoutta ja paljon muuta.

”Tarkoitus on tehdä edistyksellinen fanisovellus Leijonille,” Salonoja kertoo. ”Meillä Suomessa urheilua seurataan lähes joka kodissa ja katsojia löytyy kaikenikäisistä. Jatkossa mahdollistamme täysin uudenlaisen fanikokemuksen useiden eri lajien parissa.” Sovelluksen voi ladata Google Play ja App Store -sovelluskaupoista.

LISÄTIETOA

Greitco
Juhana Revonta, Toimitusjohtaja
0504867161
juhana.revonta@18.203.105.32

GREITCO

Greitco on suomalainen ohjelmisto- ja IT-konsulttipalveluita tarjoava yritys, joka on erikoistunut haastavien järjestelmäongelmien ratkaisemiseen. Greitcon erikoisalaa ovat mm. tehokkaat raportointijärjestelmät, IT-toimintojen tehostaminen sekä tiedon jakamisen ja helpon yhteistyön mahdollistavat prosessit. Greitcon asiakkaisiin lukeutuu mm. Microsoft, Aktia ja VTT. Yritys on perustettu vuonna 2009 ja sen toimitusjohtajana toimii Juhana Revonta.

TRIAPPLO

Triapplo on vuonna 2015 perustettu suomalainen startup-ohjelmistoyritys, joka kehittää ja myy täysin uudenlaista, älypuhelimiin ladattavaa kanta-asiakkuussovellusta yhdistettynä ainutlaatuiseen kauppiaspaneeliin. Sovelluksen avulla yritykset voivat tehdä kanta-asiakkuusohjelmastaan täysin mobiilin ja samalla tarjota asiakkailleen uusia digitaalisia etuja. Triapplon asiakkaisiin lukeutuu mm. Suomen Jääkiekkoliitto, Vanajanlinna Group ja Q-Park.

2018-11-27T14:39:45+00:00

GREITCO

OTA YHTEYTTÄ
MYYNTI:
myynti@18.203.105.32
ASIAKASPALVELU:
info@18.203.105.32
KÄYNTIOSOITTEET:
Annankatu 27 A 5 krs. 00100 Helsinki
Kauppakatu 3 A 4,3 krs. 33200 Tampere
POSTITUSOSOITE:
Greitco Oy, PL 125, 00121 HELSINKI
VERKKOLASKUT:
003725313169
OpusCapita Group Oy – Itella
(003710948874)
Y-TUNNUS:
FI22943114
Tavoitteenamme on tuottaa välitöntä lisäarvoa sinulle eri kokoisissa hankkeissasi.
Meille
ainoastaan onnistuminen on vaihtoehto.

Caset

Viimeaikaiset julkaisut