IT-yritys Greitco ostaa matkakortilla toimivan Kliento-palvelun

IT-YRITYS GREITCO OSTAA MATKAKORTILLA TOIMIVAN KLIENTO-PALVELUN

IT-yritys Greitco on ostanut osake-enemmistön matkakortilla toimivasta Kliento-kanta-asiakaspalvelustaan tunnetusta Kliento Oy:stä. Yrityskaupan kautta laajan suosion saavuttaneen Kliento-palvelun kehitys jatkuu osana Greitco-konsernia.

Yrityskaupan kautta Greitco vahvistaa entisestään mobiiliapplikaatioiden ja markkinointipalveluiden tarjontaansa

Greitco on kuluneen vuoden sisällä vahvistanut markkinointipalvelutarjontaansa yrityksille mm. ostamalla markkinoinnin mobiiliapplikaatiota kehittävän Triapplo Oy:n ja toimittamalla Leijonat -fanisovelluksen Suomen Jääkiekkoliitolle. Klienton laajan asiakaskunnan ja yli 150 000 loppukäyttäjän yhdistäminen Greitcon jo ennestään vahvaan markkinointivälineiden tarjontaan nostaa Greitcon yhdeksi markkinajohtajaksi mobiilien kanta-asiakas- ja fanisovellusten toimittajaksi.

LISÄTIETOJA

Greitco
Juhana Revonta, Toimitusjohtaja
0504867161
juhana.revonta@18.203.105.32

“Koen että Kliento on erinomainen lisäys Greitcon tarjontaan ja mahdollistaa uusien teknologioiden hyödyntämisen Klienton asiakaskuntaan niin kuluttajille, Kliento-yrityksille kuin yhteistyökumppaneille. Kliento on rakentanut tunnetun brändin, jota uskomme alkaneella yhteistyöllä pystyvämme vahvistamaan ja laajentamaan”, Greitcon toimitusjohtaja Juhana Revonta toteaa.

“Kliento-palvelusta on parissa vuodessa kehittynyt valtakunnan laajuinen kaupunkilaisten kanta-asiakaspalvelu ja yhteistyö julkisen liikenteen toimijoiden, esimerkiksi HSL:n kanssa on ollut uraauurtavaa. Vahvan kumppanin löytäminen seuraavan kehitysaskeleen ottamiseen on kuitenkin ollut Klientolle selkeä tavoite jo jonkin aikaa. Olenkin erittäin tyytyväinen, että uuden omistajan avulla Kliento pystyy jatkossa tarjoamaan asiakkailleen ja käyttäjilleen nopeasti entistä paremman ja monipuolisemman palvelun”, Kliento Oy:n perustaja Jukka Meklin toteaa.

GREITCO

Greitco on yksityinen, suomalainen IT-palveluja ja IT-ratkaisuja tarjoava yritys. Joustavilla ja innovatiivisilla ammattilaisillamme on osaamista useilla IT-alan sektoreilla. Greitcolla on maailmanluokan kokemus liiketoiminnasta, tutkimus- ja kehitystyö-prosessien muutoksista sekä yleisimmistä teknologioista. Greitco on joustava ja tehokas alan ammattilainen ja siksi arvokas kumppani kaikenkokoisille yrityksille.

KLIENTO

Kliento Oy on innovatiivisia markkinointi- ja kanta-asiakaspalveluja kaupunkilaisyrityksille tarjoava kasvuyritys. Kliento-palvelu on matkakortilla ja Kliento-kortilla toimiva kanta-asiakkuusjärjestelmä. Palvelun yhteistyökumppaneita ovat julkisen liikenteen yhtiöt, mm. HSL ja Tampereen seudun joukkoliikenne.

Lisää Klientosta
2018-11-27T13:28:47+00:00

GREITCO

OTA YHTEYTTÄ
MYYNTI:
myynti@18.203.105.32
ASIAKASPALVELU:
info@18.203.105.32
KÄYNTIOSOITTEET:
Annankatu 27 A 5 krs. 00100 Helsinki
Kauppakatu 3 A 4,3 krs. 33200 Tampere
POSTITUSOSOITE:
Greitco Oy, PL 125, 00121 HELSINKI
VERKKOLASKUT:
003725313169
OpusCapita Group Oy – Itella
(003710948874)
Y-TUNNUS:
FI22943114
Tavoitteenamme on tuottaa välitöntä lisäarvoa sinulle eri kokoisissa hankkeissasi.
Meille
ainoastaan onnistuminen on vaihtoehto.

Caset

Viimeaikaiset julkaisut