GREIT SOLUTION2018-11-28T13:14:39+00:00

GREIT SOLUTION

Kun yritykset kasvavat, ne kohtaavat aina yhden tietyn haasteen; Excel ei vain enää riitä. Itse rakennetut, henkilökohtaiset ”sovellukset” vanhenevat jatkuvasti ja kokouksien ensimmäinen puoli tuntia selvitellään sitä, kenellä on se uusin versio kaikkien muokkaamasta Excel-tiedostosta.

Me muunnamme henkilökohtaiset kotikutoiset ratkaisut moderneiksi web-pohjaisiksi sovelluksiksi ja palveluiksi. Ratkaisumme tehostavat yrityksen toimintaa merkittävästi. Johda yritystäsi niin kuin sitä kuuluu johtaa – fiksusti ja ketterästi.

Toimitamme avaimet käteen -ratkaisuja mille tahansa liiketoiminta-alueelle alkaen vaatimusten määrittelystä aina laadukkaaseen, täysin ylläpidettyyn palveluun asti.

Siinä se on. Greit Solution – verraton ratkaisu.

RATKAISUJEN KEHITTÄMINEN

Sataprosenttisen asiakastyytyväisyyden takaamiseksi kehitystyö toteutetaan ketterällä mallilla.

Ensin määrittelemme vaatimukset ja teemme suunnitelmat tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Asiakkaan tarpeet ovat poikkeuksetta ensisijaisia – niistä huolehtimalla taataan sataprosenttinen sopivuus asiakkaan tarpeiden mukaiseen käyttötarkoitukseen.

Kehitämme ratkaisut iteraatioina, ja teemme jokaisen iteraation lopussa seurantaa ja demoja, jotta lopputulos on juuri sellainen kuin asiakas haluaa ja tarvitsee.

Viimeisessä vaiheessa testaamme ratkaisumme läpikotaisin itse, ennen kuin annamme sen asiakkaan testattavaksi lopullista hyväksyntää varten. Lopuksi rakennamme toimitetun ratkaisun ympärille vankan, yleensä SaaS-palvelun, jolla asiakas saa merkittävää arvoa ilman IT-rasitteita.

OHJELMISTO PALVELUNA

Kun ohjelmisto ei sovi sellaisenaan omaan IT-ympäristöösi, Greitcon SaaS IT -palvelu rientää hätiin.

Avaimet käteen -palvelumme sisältää kaiken, mitä tarvitaan ratkaisun onnistuneeseen käyttöönottoon sinulle mieluisimmassa pilviympäristössä.

Huolehdimme ratkaisun teknisistä yksityiskohdista, mutta lisäksi tarjoamme tarvittaessa koulutusta ja käyttäjätukea osana palveluamme.

Jos kaipaamaasi ratkaisua ei ole vielä olemassa, Solution Development -tiimimme luo sinulle sellaisen ennen kuin teemme siitä varsinaisen SaaS-tuotteen.

SOVI TÄSTÄ PUOLEN TUNNIN ETÄTAPAAMINEN

Haluatko saavuttaa todellisia tuloksia nyt?

Täytä vain alla oleva lomake ILMAISEEN 30 minuutin etätapaamiseen GREITCON tiimin kanssa. Sinulla ei ole mitään menettävää ja saavutettavana menestys maailmassa parhaiden käytäntöjen ja ratkaisujen avulla.

GREITCO

OTA YHTEYTTÄ
MYYNTI:
myynti@18.203.105.32
ASIAKASPALVELU:
info@18.203.105.32
KÄYNTIOSOITTEET:
Annankatu 27 A 5 krs. 00100 Helsinki
Kauppakatu 3 A 4,3 krs. 33200 Tampere
POSTITUSOSOITE:
Greitco Oy, PL 125, 00121 HELSINKI
VERKKOLASKUT:
003725313169
OpusCapita Group Oy – Itella
(003710948874)
Y-TUNNUS:
FI22943114
Tavoitteenamme on tuottaa välitöntä lisäarvoa sinulle eri kokoisissa hankkeissasi.
Meille
ainoastaan onnistuminen on vaihtoehto.

Caset

Viimeaikaiset julkaisut