FIXING THE IMPOSSIBLE2018-12-10T10:16:33+00:00

FIXING THE IMPOSSIBLE – KUN MIKÄÄN EI OLE MAHDOTONTA

Tyypillinen reaktio erittäin vaikeaan tilanteeseen on tuomita se mahdottomaksi ja tavalla tai toisella palata asiassa suunnittelu- ja uudelleenarviointivaiheeseen.

Olipa kyseessä sitten tiukka aikataulu, rajallinen budjetti, toimimaton teknologia tai riittämätön infrastruktuuri, mikään ei ole mahdotonta ratkaistavaksi. Motivoituneet, kokeneet konsulttimme yhdistävät uusimman saatavana olevan tutkimustiedon ja teknologian vuosien asiantuntemukseen, jonka he ovat kartuttaneet useilta eri toimialoilta. Meillä on vuosien aikana erittäin toimivaksi todetut käytännöt, joiden avulla liiketoiminnan ongelmaa voidaan lähestyä täsmällisesti ja jotka huomioivat projektiin liittyvät rajoitteet.

Me Greitcolla nostamme rimaa jatkuvalla itsearvioinnilla ja etsimällä aina tapoja parantaa tehokkuuttamme. Kun epäonnistuminen ei ole vaihtoehto, paras menestyksen tae on Greitco.

RATKAISUN KÄYTTÖÖNOTTO

Kun yleensä käyttämäsi ratkaisun lähdekoodia ei ole enää saatavana ja sen määrittelydokumentit puuttuvat, miten integrointi muihin järjestelmiin onnistuu? Jos tämä ei vielä ole riittävän monimutkaista, niin entäpä sujuva siirtymä yhdestä järjestelmästä toiseen samalla kun integrointia toteutetaan? Käyttöönottojen pitäisi alkaa kolmessa viikossa.

Takaisinmallinnuksessa ei ole mitään uutta, mutta kaikki sitä kokeilleet tuntevat myös siihen liittyvät sudenkuopat. Tällaisen integraatioratkaisun onnistunut suunnittelu ja toteutus myöhemmin käyttöönotettavaksi järjestelmäksi kolmessa viikossa on yksinkertaisesti mahdotonta.

Greitco valmisteli siirtymän, suunnitteli kahden järjestelmän rinnakkaiskäytön huomioivan integraatioratkaisun sekä otti ratkaisun käyttöön huolellisen testauksen jälkeen.

TIETOKANTATEKNOLOGIAT

Kun alan johtava teknologiayritys julkaisee uuden palvelun, kyse on aina suuresta jutusta. Tuotteiden tuominen markkinoille ei kuitenkaan välttämättä suju suunnitelmien mukaisesti huolellisesta testauksesta ja suunnittelusta huolimatta – näin on erityisesti silloin kun kyse on Internet-palveluista sellaiselle käyttäjäpohjalle, joka levittyy kaikkiin suuriin maanosiin ja useille aikavyöhykkeille.

Moni asia voi mennä pieleen. Vaikka ratkaisun taustalla olisi suuri tukiorganisaatio, voi silti ilmetä odottamattomia ongelmia. Kun palvelu on julkaistu, julkisia ovat myös kaikki palvelussa mahdollisesti ilmenevät ongelmat – ja nykyään sana leviää nopeasti.

Kun asiakas käsitti, ettei voi ratkaista ongelmaa itse, hän soitti meille. Konsulttimme pystyi tunnistamaan ongelmat ja soveltamaan ratkaisuja jo julkaistuun palveluun muutamassa tunnissa, millä minimoitiin tällaisista ongelmista yleensä aiheutuva kielteinen julkisuus.

YHTEISTYÖKUMPPANIT

SOVI TÄSTÄ PUOLEN TUNNIN ETÄTAPAAMINEN

Haluatko saavuttaa todellisia tuloksia nyt?

Täytä vain alla oleva lomake ILMAISEEN 30 minuutin etätapaamiseen GREITCON tiimin kanssa. Sinulla ei ole mitään menettävää ja saavutettavana menestys maailmassa parhaiden käytäntöjen ja ratkaisujen avulla.

GREITCO

OTA YHTEYTTÄ
MYYNTI:
myynti@18.203.105.32
ASIAKASPALVELU:
info@18.203.105.32
KÄYNTIOSOITTEET:
Annankatu 27 A 5 krs. 00100 Helsinki
Kauppakatu 3 A 4,3 krs. 33200 Tampere
POSTITUSOSOITE:
Greitco Oy, PL 125, 00121 HELSINKI
VERKKOLASKUT:
003725313169
OpusCapita Group Oy – Itella
(003710948874)
Y-TUNNUS:
FI22943114
Tavoitteenamme on tuottaa välitöntä lisäarvoa sinulle eri kokoisissa hankkeissasi.
Meille
ainoastaan onnistuminen on vaihtoehto.

Caset

Viimeaikaiset julkaisut