DATAFARMER – KETTERÄÄ JA FIKSUA RAPORTTIEN JULKAISUA2018-11-28T13:24:48+00:00

DATAFARMER – KETTERÄÄ JA FIKSUA RAPORTTIEN JULKAISUA

HALUAMASI TIEDOT, SIELTÄ MISTÄ HALUAT

Haluatko jättää yrityksestäsi pois aikaa vievät ja epäselvät, sähköposteilla viime tingassa tapahtuvat projekteista raportoinnit, mutta et tiedä miten? DataFarmerin avulla voidaan tuottaa selkeitä, helposti ymmärrettäviä raportteja automatisoidusti niin, että tiedot ovat aina ajan tasalla. Käytössä voi olla niin monta lähdejärjestelmää kuin on tarpeen.

DataFarmer kokoaa tarvitsemasi tiedot sieltä mistä haluat ja julkaisee ne yhtenä raporttina – nopeasti ja vaivattomasti. Unohda vanhentunut tieto raporteissa; käytössäsi on aina järjestelmien uusin data.

DataFarmer on saatavana paikallisesti asennettavana sovelluspakettina tai usean käyttäjän kesken jaettuna pilvipalveluna. Avaimet käteen -käyttöönottojen, ammattilaistemme osaamisen ja yrityksesi avainhenkilöiden käyttäjäkoulutusten ansiosta voimme olla apunasi koko ajan. Voit nähdä ensimmäiset raporttisi jo muutaman päivän kuluttua siitä, kun olet ostanut DataFarmerin.

DataFarmer on helppo tapa parantaa työntekijä-/asiakastyytyväisyyttä.

TUKEE USEITA TIETOLÄHTEITÄ

DataFarmer noutaa tiedot kaikista yleisimmistä tietokannoista, mm. Oracle, Microsoft SQL Server, MySQL, PostgreSQL, NoSQL-tietokanta MongoDB, Atlassian JIRA ja Microsoft Team Foundation Server.

RAPORTTIMÄÄRITYKSET

Raportit voidaan julkaista tavanomaisissa Microsoft Office -formaateissa, ja raportin tiedot voidaan julkaista myös konekielisessä formaatissa, esim. CVS- tai XML-muotoisena.

XSL-muunnokset mahdollistavat vielä tätäkin useampien formaattien käytön, esim. HTML:n. Valmiiden asiakirjamallien avulla yrityksesi visuaalinen ilme voidaan sisällyttää mukaan DataFarmerin luomiin raportteihin. Makrot, tyylimääritykset, kaaviot ym. voidaan säilyttää ja niitä voidaan käyttää tehokkaasti julkaistavissa raporteissa.

MONIPUOLINEN RAPORTIN LUOMINEN

DataFarmer soveltuu erinomaisesti nopeisiin raportointitarpeisiin. Käytössäsi ovat ajantasaiset tiedot halutuin rajauksin – juuri silloin kun niitä tarvitset.

Aikataulutetut raportit ovat erinomainen valinta kun tiedon määrä edellyttää enemmän käsittelyaikaa tai kun tehdyt kyselyt ovat monimutkaisia ja aikaa vieviä. Samalla voit myös säästää järjestelmäsi suorituskykyä niille vuorokauden tunneille, joina sitä kuormitetaan voimakkaimmin.

Kyselykieli on lähdejärjestelmän mukainen, olipa se sitten SQL, JQL, WiQL tai jokin muu.

Voit yhdistää usean lähteen tiedot yhdeksi raportiksi ja viedä ne lukuisiin eri tiedostomuotoihin.

TURVALLISUUS

DataFarmerin kaikki ominaisuudet ovat käytettävissä web-käyttöliittymässä, tavallisella web-selaimella. Asennuksia tietokoneelle tai selaimen lisäosia ei tarvita.

Kaikki tiedonsiirto voidaan salata asiakkaan SLL-sertifikaatilla.

DataFarmerin rooliperusteisten turvallisuusominaisuuksien ansiosta pääsyä ominaisuuksiin voidaan hallita joko ryhmä- tai yksilökäyttäjätasolla. Nosta henkilöstösi tehokkuutta tarjoamalla oikea tieto oikeille ihmisille.

SOVI TÄSTÄ PUOLEN TUNNIN ETÄTAPAAMINEN

Haluatko saavuttaa todellisia tuloksia nyt?

Täytä vain alla oleva lomake ILMAISEEN 30 minuutin etätapaamiseen GREITCON tiimin kanssa. Sinulla ei ole mitään menettävää ja saavutettavana menestys maailmassa parhaiden käytäntöjen ja ratkaisujen avulla.

GREITCO

OTA YHTEYTTÄ
MYYNTI:
myynti@18.203.105.32
ASIAKASPALVELU:
info@18.203.105.32
KÄYNTIOSOITTEET:
Annankatu 27 A 5 krs. 00100 Helsinki
Kauppakatu 3 A 4,3 krs. 33200 Tampere
POSTITUSOSOITE:
Greitco Oy, PL 125, 00121 HELSINKI
VERKKOLASKUT:
003725313169
OpusCapita Group Oy – Itella
(003710948874)
Y-TUNNUS:
FI22943114
Tavoitteenamme on tuottaa välitöntä lisäarvoa sinulle eri kokoisissa hankkeissasi.
Meille
ainoastaan onnistuminen on vaihtoehto.

Caset

Viimeaikaiset julkaisut