BUSINESS STREAMLINER – JOUSTAVAA TOIMINNANOHJAUSTA2018-11-28T13:26:07+00:00

BUSINESS STREAMLINER – JOUSTAVAA TOIMINNANOHJAUSTA

YKSI TYÖKALU KOKO YRITYKSEN HALLINTAAN

Business Streamlinerin reskontra ja laskutus tarjoavat helppokäyttöisen ratkaisun taloushallintoon. Yksinkertainen GANTT-kaavioeditori ja kehittyneet toiminnanohjausominaisuudet varmistavat, että projektien vetäjillä on parhaat työkalut, eikä heidän tarvitse tuhlata aikaansa tehottomien sovellusten parissa.

Työntekijöillesi Business Streamliner tarjoaa maailman helpoimman ja nopeimman menetelmän ajankäytön seurantaan ja kuluraportointiin. Käyttöliittymän helppous on viety uudelle tasolle, joten syvällistä IT-osaamista ei tarvita.

Business Streamliner skaalautuu yrityksesi mukaan mahdollistaen kustannustehokkaan IT:n ja järkeistetyt, integroidut projektijohdon prosessit. Unohda monien eri freemium-palvelujen tilaaminen ja niiden mukanaan tuomat yllätyskustannukset – hanki niiden sijasta edullinen ratkaisu, joka kasvaa yrityksesi mukana; Business Streamliner.

Saat Business Streamlinerin käyttöön vain muutamalla klikkauksella. Se toimitetaan sinulle avaimet käteen -pilvipalveluna, joten voit unohtaa IT-asioista huolehtimisen ja keskittyä tärkeimpään – kasvattamaan omaa bisnestäsi.

Business Streamliner – hallinnoi koko yritystäsi vain yhdellä työkalulla.

MAAILMAN NOPEIN TUNTISEURANTA JA KULURAPORTOINTI

Hallinnoi ja seuraa henkilöstösi ajankäyttöä eri asiakkaiden tai eri projektien kohdalla ja laadi kuluraportit vain muutamassa minuutissa. Parilla klikkauksella voit kirjata asiakaskohtaiset tai projektikohtaiset tuntimäärät helposti koko viikon tai vaikka koko kuukauden ajalta.

TEHOKAS RESURSSIEN HALLINTA

Pysy ajan tasalla tiimisi tehtävistä. Voit hallinnoida resursseja tehokkaasti suorilla tehtävänannoilla tai osallistumispyynnöillä. Organisaatiorakenteiden ja resurssien luominen käy superhelposti. Tehtävänannot ja pyynnöt tehdään samalla vaivattomalla tavalla, vain muutamalla klikkauksella.

SUJUVAA PROJEKTIHALLINTAA

Luo yrityksesi projektiportfolio muutamassa sekunnissa. Voit hallinnoida kattavasti sekä sisäisiä että ulkoisia projekteja ja palveluja. Voit aloittaa projekti- ja tehtävätason resursoinnin ja aikataulutuksen kätevästi helposti ja nopeasti GANTT-näkymää hyödyntäen.

INTUITIIVINEN LASKUTUS JA RESKONTRA

Helposti ymmärrettävällä käyttöliittymällä voit laatia laskut alusta asti ammattimaisesti ilman taloushallinnon tutkintoa. Pääset seuraamaan laskujen statusta yhdestä näkymästä, mikä mahdollistaa tehokkaan kassavirran hallinnan ja ennakoinnin.

SOVI TÄSTÄ PUOLEN TUNNIN ETÄTAPAAMINEN

Haluatko saavuttaa todellisia tuloksia nyt?

Täytä vain alla oleva lomake ILMAISEEN 30 minuutin etätapaamiseen GREITCON tiimin kanssa. Sinulla ei ole mitään menettävää ja saavutettavana menestys maailmassa parhaiden käytäntöjen ja ratkaisujen avulla.

GREITCO

OTA YHTEYTTÄ
MYYNTI:
myynti@18.203.105.32
ASIAKASPALVELU:
info@18.203.105.32
KÄYNTIOSOITTEET:
Annankatu 27 A 5 krs. 00100 Helsinki
Kauppakatu 3 A 4,3 krs. 33200 Tampere
POSTITUSOSOITE:
Greitco Oy, PL 125, 00121 HELSINKI
VERKKOLASKUT:
003725313169
OpusCapita Group Oy – Itella
(003710948874)
Y-TUNNUS:
FI22943114
Tavoitteenamme on tuottaa välitöntä lisäarvoa sinulle eri kokoisissa hankkeissasi.
Meille
ainoastaan onnistuminen on vaihtoehto.

Caset

Viimeaikaiset julkaisut