Loading...
CASE MICROSOFT: ”Greitcon tiimi on ollut korvaamaton etu prosessissa, jolla ollaan mahdollistettu maailmanluokan tehokkuus tutkimus- ja kehitystyössä.” – Mikko Keppo, tuotteen elinkaaren hallinnan johtaja, Microsoft2018-11-22T16:22:00+00:00

Project Description

”Greitcon tiimi on ollut korvaamaton etu prosessissa, jolla ollaan mahdollistettu maailmanluokan tehokkuus tutkimus- ja kehitystyössä.”

Mikko Keppo - Tuotteen elinkaaren hallinnan johtaja MICROSOFT

CASE: MICROSOFT

Greitco, joka kuuluu Microsoft Partner -verkostoon, auttoi Microsoftia ottamaan käyttöön Team Foundation Server -palvelimen puhelinten tutkimus- ja kehitystiimien työssä muutaman kuukauden sisällä sekä tarjosi Sharepointin avulla väliratkaisun tutkimus- ja kehitystyön kapasiteetin hallintaan.

Microsoftin tunnetuimpia ohjelmistotuotteita ovat Microsoft Windows -käyttöjärjestelmät ja Microsoft Office -ohjelmistot. Tuotoilla mitattuna se on maailman suurin ohjelmistojen valmistaja. Microsoft on myös yksi maailman arvokkaimmista yrityksistä.

Nokia-hankinnan jälkeen Microsoftille oli ehdottoman tärkeää virtaviivaistaa sen ratkaisut, jotta se sai integroitua olemassaolevat ohjelmisto- ja tuotetiimit. Microsoftin periaatteena oli hyödyntää Visual Studiota ja Sharepointia pääratkaisuina, ja niiden käyttöönotto puhelinten tutkimus- ja kehitystyössä käynnistettiin nopeasti.

SKILLS NEEDED

HTML/CSS Web Design
Development

CATEGORIES

Graphic Design

COPYRIGHT

Pixeden Company

YRITYKSEN SIVUSTOLLE
YHTEISTYÖKUMPPANIT

GREITCO

OTA YHTEYTTÄ
MYYNTI:
myynti@greitco.com
ASIAKASPALVELU:
info@greitco.com
KÄYNTIOSOITTEET:
Annankatu 27 A 5 krs. 00100 Helsinki
Kauppakatu 3 A 4,3 krs. 33200 Tampere
POSTITUSOSOITE:
Greitco Oy, PL 125, 00121 HELSINKI
VERKKOLASKUT:
003725313169
OpusCapita Group Oy – Itella
(003710948874)
Y-TUNNUS:
FI22943114
Tavoitteenamme on tuottaa välitöntä lisäarvoa sinulle eri kokoisissa hankkeissasi.
Meille
ainoastaan onnistuminen on vaihtoehto.

Caset

Viimeaikaiset julkaisut